Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Αρχείο θεατρικών. Αφίσες - προγράμματα


Παραστάσεις 1985 - 2018


Παρατίθεται παρακάτω υλικό από αφίσες και προγράμματα των παραστάσεων που έχουν δοθεί από το 1985 έως και σήμερα. Είναι παραστάσεις που ανεβάσαμε όταν ήμουν Επιμορφωτής Θεατρικής Παιδείας της ΝΕΛΕ Ευβοίας, παραστάσεις που ανέβασα στα σχολεία που υπηρέτησα και με Πολιτιστικούς Συλλόγους.

ΑΦΙΣΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (παρακάτω)




Μάρτιος 1985. Μακρυμάλλη Ψαχνών. "Η τσάντα και το τσαντάκι" του Δημ. Ψαθά.

Μάρτιος 1986. Μακρυμάλλη Ψαχνών. "Ο Ευτυχισμένος πρίγκιπας", διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο παραμύθι του Oscar Wilde.

Οκτώβριος 1986. Μακρυμάλλη Ψαχνών. "Το Αηδόνι και το τριαντάφυλλο", διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο παραμύθι του Oscar Wilde.

Μάρτιος 1987.Μακρυμάλλη Ψαχνών. "Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια" του Αλεσάντρο Κασόνα.

Ιούνιος 1987. Ψαχνά, Μεσσάπεια 1987. "Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια" του Αλεσάντρο Κασόνα.

Μάρτιος 1988. Μακρυμάλλη Ψαχνών. "Αγάπης Αγώνας Άδολος", διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη "Έρως - Ήρως".

Ιούνιος 1988.Καστέλλα."Η τύχη απ' την Αμέρικα", διασκευή από το ομώνυμο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Μάρτιος 1989. Μακρυμάλλη Ψαχνών. "Ένα μεγαλοφυές σχέδιο" του Σ.Π.Παπασηφάκη.

Μάιος 1990. Κλειστή Φυλακή Χαλκίδας. Παράσταση με κρατουμένους. "Δίκης Οφθαλμός", διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο διήγημα του Νίκου Τσιφόρου.

Ιούνιος 1991. Ερέτρια. "Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας" "Αγάπης Αγώνας Άδολος".  Διασκευές από παραμύθι του Oscar Wilde και το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη αντίστοιχα.


Δεκέμβριος 1992. Ψαχνά. Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας. Παράσταση με φοιτητές. "Αι γυναίκαι" μονόπρακτη κωμωδία. Διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το διήγημα του Νίκου Τσιφόρου:"Το κοκορέτσι".

Δεκέμβριος 1994.  2ο  Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών. "Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας". διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο παραμύθι του Oscar Wilde.

Ιούνιος 1998. 2ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών. Σ.Π.Παπασηφάκη: "Τα Τρία Δέντρα".


Μάρτιος 2001, 2ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών. "Το Αηδόνι και το τριαντάφυλλο", διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο παραμύθι του Oscar Wilde.




Μάρτιος 2004. 2ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών. «Κακό συναπάντημα», διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο διήγημα του Ιωάννη Κονδυλάκη.
Μάρτιος 2008. 2ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών. «Κακό συναπάντημα», διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο διήγημα του Ιωάννη Κονδυλάκη.
Μάρτιος 2009. Δημοτικό Σχολείο Τριάδας. «Κακό συναπάντημα», διασκευή από το ομώνυμο διήγημα του Ιωάννη Κονδυλάκη.
Μάρτιος 2010. Δημοτικό Σχολείο Τριάδας.  Σ.Π.Παπασηφάκη: «Ο γερο-καπετάνιος πεθαίνει».


Ιούνιος 2011.  Δημοτικό Σχολείο Τριάδας. "Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας". διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο παραμύθι του Oscar Wilde. (Επανασχεδιασμένο)

Μάρτιος 2013 Δημοτικό Σχολείο Τριάδας  Ο εισπράκτορας. Του Σ.Π.Παπασηφάκη
Μάρτιος 2014 Δημοτικό Σχολείο Τριάδας  Στο Σούλι. Του Σ.Π.Παπασηφάκη                                                                                                       
Μάρτιος 2015 Δημοτικό Σχολείο Τριάδας.  «Ο Ματρόζος». Του Σ.Π.Παπασηφάκη.
Ιούνιος 2015. Δημοτικό Σχολείο Τριάδας.  «Η γάτα της Ουρανίας». Του Σ.Π.Παπασηφάκη.
Μάρτιος 2016 Δημοτικό Σχολείο Τριάδας.  «Ιωάννης Καποδίστριας». Του Σ.Π.Παπασηφάκη.

Ιούνιος 2016. Δημοτικό Σχολείο Τριάδας. «Σαν μεγάλος». Ελεύθερη διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο διήγημα των Σανπε – Γκοσινί.

Μάρτιος 2017. Δημοτικό Σχολείο Τριάδας. «Ο Αβασκαμός του Αγά». Ελεύθερη διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Ιούνιος 2017. Δημοτικό Σχολείο Τριάδας. «Αγκαλιάσματα». Ελεύθερη διασκευή Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο διήγημα του Δημήτρη Ψαθά.


Ιούλιος 2018. Μεσσάπεια 2018. Κεντρική Πλατεία Ψαχνών. "Το Αηδόνι και το τριαντάφυλλο", διασκευή (επανασχεδιασμένο) Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο παραμύθι του Oscar Wilde.
Ιούλιος 2018. Κριεζώτεια 2018. Τριάδα Ψαχνών. Πολιτιστικος Χορευτικός Σύλλογος Τριάδας Νικ. Κριεζώτης "Το Αηδόνι και το τριαντάφυλλο", διασκευή (επανασχεδιασμένο) Σ.Π.Παπασηφάκη από το ομώνυμο παραμύθι του Oscar Wilde.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου